| ŞARKI AKORLARI | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 3:07 pm | |
| Rafet El Roman
Am9 Bitirdin neyim varsa türlü türlü acılarla, Dm Bir kaderle bitmiyor, kavgam hala, sürüyor Am9 F(maj7) (5.pzy.am)do-si-la sol-yürü Bilmediğin her yolu denedim senden sonra Dm Am Güzel ne varsa seninle var, gel dön artık deli olma Em Am Yok taşıyamam bu yükü, yok yüreğin sesi gücü F E Öldürecek inan bu inat ikimizi
Dm G Yana yakıla ağladım sana E Am Yana yakıla dön diye bana F G F Am Uğruna neler harcadım canım anlamadın ya
Am9 F(maj7) (5.pzy.am)do-si-la sol-yürü Bilmediğin her yolu denedim senden sonra Dm Am Güzel ne varsa seninle var, gel dön artık deli olma Em Am Yok taşıyamam bu yükü, yok yüreğin sesi gücü F E Öldürecek inan bu inat ikimizi
BİRKAÇ EKSİK VAR AMA İDARE EDİN | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 3:09 pm | |
| Grup Merdiven, Haluk Levent, İbrahim Tatlıses
Am/Am7 G F E Akdeniz aksamlari bir baska oluyor Am G F E Hele bir de aylardan temmuz ise bambaska Am G F E Sahilde insanlar kolkola simsicak Am G F E Cosmamak elde mi böyle bir aksamda
Am G F E ) Iste ben böyle bir aksamda asik oldum ) 2 ) A Am Asik oldum
TEKRAR A | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 3:10 pm | |
| Haluk Levent
Am C Kendimi esir aldım Dm C Çalmadıyine telefonlar Am C Alışırım sanmıştım Dm C Yüreğimde sancın var Dm C Gel etme nazlı güneş Dm C Sensin gönlüme eş G Em Am Beni biraz anlasana Dm C Ölürüm aşkına yar Dm C Ölürüm diyar diyar G Em Am Beni biraz anlasana C Dm Am Oofff .sarıl bana G Em Am Beni biraz anlasana | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 3:11 pm | |
| Haluk Levent
Em Cemberımde gul oya Em Gulmedım doya doya C Detlerı karıyorum gullerı saya saya G Em Al benı kıyamam senı Em Pembe gul ıdım soldum Em Ak yuregım ıbret oldu C Karsı karsı dururken yuzune hasret oldum G Em Al benı kıyamam senı | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 3:11 pm | |
| Haluk Levent
Am C Ela gözlü benli dilber G Em Send'olasın benim gibi Am C Zülfün sökük boynun bükük G Em Send'olasın benim gibi
Am Dm Bahçende güller bitmesin Am Kapından hekim geçmesin Dm Dalında bülbül ötmesin G Am Send'olasın benim gibi
Am Dm Am Gel yanıma sarıl bana ) Dm Am ) (2) Ela gözlü yandım sana )
TEKRAR | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 3:12 pm | |
| Haluk Levent
Em Am Haber saldim dört bir yana karanfiller susuz Kalmis F Am F G F Em 2 Muhabete dost aradim bu sehri periler sarmis
Em F Am Em G F G Em Bitip tükenmez sigaram cigerim nefessiz kalmis Am F Am F G F G Em 2 Hersey yalan olsa bile en güzel ask zor olanmis
Em Am Söyle bana güzel kadin hersey yerli yerindemi Am F F G F Em 2 Birakip gittigim gibi deniz mavi gök yesilmi
Em F Am Em G F G Em Bitip tükenmez sigaram cigerim nefessiz kalmis Am F Am F G F G Em 2 Hersey yalan olsa bile en güzel ask zor olanmis | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 3:13 pm | |
| Grup Traffic, Haluk Levent
İntro Em-f-g-dm-sol-em Ya da Em-f-g(bare bas)-fa-em
Am Odam soğuk
Em Gecem sessiz
F Am-c Ümitler bitmiş
Lam Em Kadehimde şarap bitmiş
F Em Hayalin gitmiş
Am Dağlar mı yollar mı denizler mi engel
Em Benim yarim gelmez oldu
Dm Eller mi diller mi sözlerimmi engel
F Benim yarim gelmez oldu | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 3:14 pm | |
| Şebnem Ferah
Am Em Öyle şeyler söyleyebilmek Am Em İsterdimki anlatabilmek Am Em Her kelimesi seni çeksin Am Em Saklasın bir yerlerde G2 F2 Dm2 Am Em Derin ooo derin ooo
Am Em Öyle şeyler gösterebilmek Am Em İsterdimki resmedebilmek Am Em Rüzgar olmak isterdimki Am Em Gezeyim etrafında G2 F2 Dm2 Am Em Serin ooo serin ooo
G F Bu bir rüya G F Bu bir dua G F Ne dersen de G Dm Öyle olsun
Am Rüzgara karşı uçmaya çalıştım Gözlerim kapalı seni aradım seni aradım Em Am Em Körebe oynar gibi Am Em Am Em Am El yordamıyla sezgiyle Am Çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar Onlarda senin gibi çok tatlıydılar ama Em Am Em Canımı yakardılar Am Em Am Em Am Acıtırdılar
Öyle bir ilaç bulabilmek İsterdimki kurtulabilmek Aşka dair bıraktığım korkulardan Ama yaram çok Derin, derin Bıçakla keser gibi Kesip atabilmek bütün herşeyi Kesebiliyorsan ruhumu Dene duygularımı yüreğimi Beni, beni
Bu bir rüya Bu bir dua Ne dersen de Öyle olsun
Rüzgara karşı uçmaya çalıştım Gözlerim kapalı seni aradım seni aradım Körebe oynar gibi El yordamıyla sezgiyle Çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar Onlarda senin gibi çok tatlıydılar ama Canımı yakardılar Acıtırdılar
Ara solo
Rüzgara karşı uçmaya çalıştım Gözlerim kapalı seni aradım seni aradım Körebe oynar gibi El yordamıyla sezgiyle Çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar Onlarda senin gibi çok tatlıydılar ama Canımı yakardılar Acıtırdılar | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 3:16 pm | |
| Üçnoktabir
Em D Am C } Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler } 2 Em D Am C } Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer } G D Am C Dediler ki hayat kısa eğer mutluluklar olmazsa G D Am C Dediler ki kalmaz yanına yaptıkların bu dünyada Em D Am İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler } Em D Am } Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler } Em D Am } nakarat İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler } Em D Am } Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler }
Tekrar | |
|
| |
-burak- YÖNETİCİ
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Cuma Ağus. 17, 2007 5:20 am | |
| neşe sen kesin gitar kursuna gidiyom kalıbımı basarım | |
|
| |
ctrk42 Uzman Üye
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Cuma Ağus. 17, 2007 9:08 am | |
| neşe kurs yaramış....akorlara bağlanmışın....gitarist tıpçı seni... | |
|