| ŞARKI AKORLARI | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:36 pm | |
| Amasra - barış akarsu
Am Toprak kokan şehir 1- arpej 2 ye kadar Dm Deniz kokan şehir F G Am Sevda kokan şehir
Dm Büyüsüyle bekler seni F G Am Caddeler ıslak gözyaşlarıyla
F G Gitmem bu gece Am C Gidemem artık F Olmasanda gitmem G Am Bu gece olmasan da
Am 2 - den itibaren ritim Hava ile bütün Dm Su ile bütün F G Am Güneşle bütün şehir
Dm Bıraktığın zamanki gibi F G Am Loştur heryer hayalin gibi
F G Gitmem bu gece Am C Gidemem artık F Olmasanda gitmem G Am Bu gece olmasan da
F G Oysa artık düşlerim de Am C Yalnızlık da aşktır bu şehirde F G Am Karanlıkta aşktır sensizlik de
F G Gitmem bu gece Am C Gidemem artık F Olmasanda gitmem G Am Bu gece olmasan da | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:37 pm | |
| ISLAK ISLAK
Am C G Am Gecenin nemi düşmüş gözlerine Am G Am Ne olur ıslak ıslak bakma öyle Am Dm G Am Saçını dök sineme derdini söyle Am C G Am Yeterki ıslak ıslak bakma öyle Am C Sürerim buluttan tarlaları Dm G Am Yağmurları ekerim göğün göğsüne Am C Güneşte demlerim senin cayını Dm G Am Yüreğimden süzer öyle veririm Am C Ben feleğin su çarkına çomak Dm Sokarım Am C Dm Ben feleğin tekerine çomak sokarım Am C G Am Yeterki ıslak ıslak ıslak bakma öyle Am C G Am Ne olur ıslak ıslak bakma öyle | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:41 pm | |
| ASLI KÖRDÜĞÜM
( ( Am Dm ) A ( Öyle uzak ki yerim, uzakları aşıyor ) ( G C ) 2 ( Bütün özlediklerim benden ayrı yaşıyor )
( Am Dm ) ( Ya herşeyim ya hiçim ) ( G C ) ( Sorma dünyam ne biçim ) B ( F Dm ) 2 ( Bir kördüğüm ki içim ) ( G C (Am) ) ( Çözdükçe dolaşıyor )
Tekrar A
Tekrar B B ( la la la la..lalala.....la la la la....) | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:42 pm | |
| ASLI SESSİZCE
Em D Am Sen hiç bir gecede gündüze küstün mü C D Em Kanadını kıranlara gözyaşı döktün mü D Am Güneşi hiç bu kadar sönük gördün mü C D Söyle nerde yanlış yaptım
Bm C İnanmazdım sözüne Am C D Em Hiç gücüm yok zamanı çevirmeye
D Am Görmesen de, duymasan da C D Em Yaşardım yine bu aşkı seninle D Am Görmesen de, duymasan da C D Em Yaşardım yine bu aşkı sessizce C D Em (Hiç gücüm yok zamanı çevirmeye) | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:44 pm | |
| AYNA GİTTİĞİN YAĞMURLA GEL
Am E Geldiğin vapurla hasretim döner(2) Dm Am Geldiğin yağmurla yangınım söner (2) Dm Am Ağrıma gidiyor sensiz geçen günler E E7 Yüreğime kazınmış o güzel gözler Dm Am Gittiğin yağmurla gel küskünüm yağmurlara E E7 Gittiğin yağmurla gel böylesi daha güzel | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:45 pm | |
| AYNA ÖLÜNCE SEVEMEZSEM SENİ
Em Am Toprağından dönsün yüzüm Am G Ölünce sevemezesem seni G D Kan ağlasın iki gözüm D Em Ölünce sevemezsen seni Em Am Hak rahmetin görmeyin Am G Gonca gülün vermeyim G D Muradıma ermeyin D Em Ölünce sevemezsen beni
Em Am Yaşamak yıldızlarda D Em Seninle olmak istiyorum Em Am Sevişmek hüner değil D Em Yanında kalmak istiyorum Em C Yaşamak hüner değil D Em Seninle ölmek istiyorum Em Am Ben bu yerde ölsem de Am G Ay yüzlüm yine elde G D Muhtaç olayım namerde D Em Ölünce sevemezsem seni | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:46 pm | |
| AYNA SEVEREK AYRILANLAR
F E Am Dm E Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı F E Am F E Severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlığı F Am Dm E Çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek F Am Dm E Çok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek
Dm Am E Am Gün gelir için yanar elin gider mektuplara E Am E F E Gün gelir beni ararsın gözün dalar uzaklara Dm Am E Am Yaz gelir sıcak olur akşam sahil yollarında E Am E F E Her adımda beni anarsın gözün dalar ufuklara
Am Rüzgar aşkımı kucağına alsa F Dağları tepeleri aşsa Dm F E Saçlarına ulaşsa | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:47 pm | |
| Aşık oldum anne - ayna
Intro Dm-Bb-C Dm-Bb-A-Bb-A-dm
Dm C Gözlerim dalıp gitti bir kuşun peşi sıra Bb G Bb C Bb A Mavilerde kayboldu dönmedi yuvasına Dm C Bb A C G Halimi sorup durma bu çocuk kederde anne Dm C G A Bb C Dm Bir dağın yamacıydı mecnun oldu sahillerde
Dm Bb Aşık oldum anne aşkımın peşindeyim A Bb A Dm Burdan çekti gitti bir garip kederdeyim Dm Bb Aklım uçup gitti aklımın peşindeyim A Bb A Dm Aşık oldum anne sorma hiç ne haldeyim | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:49 pm | |
| Ayna KİZİROĞLU
G Bir hışımla geldi geçti peh peh peh Am Kiziroğlu Mustafa Bey hey hey hey Am Şu dağları deldi geçti Am Ağan kim paşan kim hanım kim nigar kim kim kim kim kim Dm Am G Am Kiziroğlu Mustafa Bey bir beyin oğlu zor beyin oğlu G Hay edenden haya tepe Am Huy edenden huya tepe Am Köroğlunu suya tepe Am Ağan kim paşan kim hanım kim nigar kim kim kim kim kim Dm Am G Am Kiziroğlu Mustafa bey bir beyin oğlu zor beyin oğlu | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:50 pm | |
| EZGİNİN GÜNLÜĞÜ DÜŞLER SOKAĞI
Bm Em Am Ben kuslardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Am C D Bm Ask tuttu elimden beni Bm Em Am Geçtim düsler sokagindan bir gece vaktiydi Am C D Bm Ceplerimde haciyatmazlar
( Bm ( Yagmur yagsa uykum kaçsa ( Am C ) ( Bir kus konsa badi parmagima ) ( Bm ) 2 ( Aglardim bir basima ) ( A ( Bm ) ( Sevdadandir, sevdadandir ) ( Am C ) ( Sevdadandir dedi annem aldirma ) 2 ( C Bm ) ( Aldirma gel yanima )
Bm Em Am Kaç mevsim ask pazarinda geçti yalanlarla Am C D Bm Düs sattim aldanmislara Bm Em Am Aklim kaçiverdi elimden bir gece vaktiydi Am C D Bm Sevdigim baska sevenim baska
Tekrar A | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:52 pm | |
| İSTANBUL Ezginin Günlüğü
Am Dm F Dm E İstanbul istanbul dedim sana geldim Am Dm F E Am İstanbul İstanbul geldim de ne buldum Am Dm Am Annem ayırmazdı benden gözünü Dm F E Söylemişti dinlemedim sözünü Am Dm Am Aylar var unuttum artık yüzünü Dm F E Beni ne dertlere saldın İstanbul Dm F E Beni ne dertlere saldın İstanbul Dm F E Am Bir ateş buldum yandım yakıldım Dm F E Esti geçti rüzgarına kapıldım
(nakarat) Dm F G Am Bir o yana bir bu yana yıkıldım Dm F E Am Hayallerim vardı çaldın İstanbul Dm F G Am Ne ümitle geldim ama ne buldum Dm F E Am Hani taş toprağın altın İstanbul | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:53 pm | |
| Fikret Kızılok, Haluk Levent
Kapo 3
Am G Am F G Am
Am G Am F G Am ) Keşke seni tanımamış,keşke sevmemiş olsaydım ) F Am G Am G Am ) 2 Zincire vurulmuş gibi,sana bağlı kalmasaydım )
Am G ) Aşkın maphushane içinde ben mahkum, ) F G Am ) 2 Saçların parmaklık,gözlerin gardiyan olmuş ) F G Am İçinde ben ziyan oldum
Am G Am F G Am
Am G Am F G Am ) Alın yazımda varmışsın,kalbimi benden çalmışsın ) F Am G Am G Am ) 2 Sensizliğe bir duman gibi,sigaranda beni yakmışsın ) | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:54 pm | |
| BU KALP SENİ UNUTUR MU Am D C D Yillar geçse de üstünden bu kalp seni unutur mu Am D C D Kader gibi istemeden bu kalp seni unutur mu ( G D ( Bir hasretlik yüzün vardi ( C D ( Içinde bir hüzün vardi söyleyecek sözüm vardi A ( C Bm Am ( Bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu ( D ( Kalbim seni unutur mu Am D C D Anlami yok tüm sözlerin sensiz geçen gecelerin Am D C D Yasanacak senelerin bu kalp seni unutur mu G D Bambaska bir halin vardi C D Farketmeden beni sardi benligimi benden aldi C Bm Am Bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu D Kalbim seni unutur mu Am D C D Bana aski veren sendin sonra alip giden sendin Am D C D Yollargimiz ayri derdin bu kalp seni unutur mu G D Oysa düslerim baskaydi C D Birden bire yarim kaldi benligimi benden aldi C Bm Am Bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu D Kalbim seni unutur mu Am D C D Hergün aksam yastigimda üsüyorum yoklugunda Am D C D Yasiyorum boslugunda bu kalp seni unutur mu TEKRAR A | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:55 pm | |
| GÖNÜL Fikret Kızılok, Leman Sam
Bm Am C Bunca yil herkesten kaçtin en sonunda buldum sandin Am D C Bm Ansizin içini açtin yapma dedim yaptin gönül
Bm Am C Gözleri senden uzakti farkedilmez bir tuzakti Am D C Bm Sana böylesi yasakti yapma dedim yaptin gönül
( G Bm ( O bir yolcu sen bir hanci gördügün en son yalanci A ( C Bm Am ( Içindeki derin sanci gitmez dedim kaldi gönül
( D C ( Sen istedin ben dinledim senden ayri olmaz dedim B ( Am D G ( En sonunda ben de sevdim simdi beni kurtar gönül
Bm Am C Gözlerin bakar da görmez ellerin tutar da bilmez Am D C Bm Gece gündüz farkedilmez demedim mi sana gönül
Bm Am C Sabahin tam üçündesin dertlerin en gücündesin Am D C Bm Hala onun pesindesin gitme dedim gittin gönül
G Bm Böylesi sevdigin için bir kördügüm oldu için C Bm Am Agliyorsun için için demedim mi sana gönül
TEKRAR B
TEKRAR A
TEKRAR B (3) | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:56 pm | |
| Gece Yolcuları
Em F Em Yine gidiyorsun. hiçbirşey bırakmadan
Em F Em Ve ben. son kez bakıyorum. ardından.
Am Em Eğer aşk buysa. sevgi buysa F Em İstemiyorum. Am Em Bu şehir sensiz.yaşanmaz oldu F Em Dayanamıyorum
Am F Dm Em Hoş geldin hüzün. gülmüyor yüzüm. Am F Dm Em Hoş geldin hüzün. gülmez bu yüzüm.
Am Em Eğer aşk buysa. sevgi buysa F Em İstemiyorum. Am Em Bu şehir sensiz.yaşanmaz oldu F Em Dayanamıyorum | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:57 pm | |
| Gece Yolcuları
Am Dm Gittiğinden beri ağlıyorum F E Bittim her taraf sessiz Am Dm G E Sana hergün mektuplar yazıyorum F E Mektuplar sessiz F E Cevaplar sessiz G Dm Nasıl yalnız bıraktın beni F E Söyle nerdesin G Koşarak geleceğim Dm Geleceğim yanına F E Söyle nerdesin F E Canım nerdesin Am Dm G E Duy beni ne olur al yanına F Dm Sensiz ne yaparım E Am Şu garip dünyada Am Yak beni Dm G E Küllerimi savur toprağa F Dm Söyle ne yaparım E Am Şu garip dünyada | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:58 pm | |
| Gece Yolcuları
Dm G Gm Dm C Seninle bir dakika umutlandiriyor beni ) Bb F Gm C Dm Bir dakika siliyor canim yillarin özlemini )x2 Dm Bb C F Hasret tükenmez gibi, kavusmak bir dakika Dm C Gm Bb C Dm Sevmek bir ömür sürer, sevismek bir dakika
Dm G Gm Dm C Seninle bulusmamiz bir dakikada geçti Bb F Gm C Dm Gözlerim gözlerini canim, bir dakikada içti Dm Bb C F Hasret tükenmez gibi, kavusmak bir dakika Dm C Gm Bb C Dm Sevmek bir ömür sürer, sevismek bir dakika | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:59 pm | |
| Gece Yolcuları
Am F Dm F E Uyuyorum uyuyorum, günler çabuk geçsin diye Am F Dm F E Kadehlere koyuyorum, acımı dindirsin diye G Dm G E Am Bekliyorum bekliyorum, bu sensizlik bitsin diye
C Dm E Seni özlediğim kadar beni özlüyor musun? C Dm E Sende rüyalarında beni görüyor musun? Am F Am F Öyle zor ki ayrı kalmak, öyle dayanılmaz ki
Am F G Am Unut beni sevgilim ben unutmuyorum Am F G Am Unut beni sevgilim ben unutmuyorum | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 3:01 pm | |
| İlhan Şeşen
Bm C Bm Meğer ne boş heveslere kapılmışım Bm C Bm Sen neymişsin ben kendimi ne sanmışım Em Bm Gözlerim açık gider sana doğruyu söylemezsem C Bm Ben seni artık hiç sevmiyorum Em Bm Sen beni aşka layık görmedin senin kadar C Bm Ben artık aşkı senden çok seviyorum
Em D ) Sana göre aşk laftan ibaret ) Em D ) Bana göre hayatın anlamı ) Em D ) n 2 kere Sen bu yolda böyle devam et ) C Bm ) Aşk layık olanda kalmalı ) | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 3:02 pm | |
| İlhan Şeşen
Kapo 2
Am E İster sev ister sevme ama dön artık F E Uyanır uyanmaz düşüncemdesin Am E Islak ekmek attığım kuşlar alıştılar eve F E Onlarla beraber penceremdesin F E Ah be bitanem nerelerdesin F E Nazlı bebeğim ne alemdesin
Am E ) Neler oluyor bize yine neler oluyor gülüm ) F E ) Neler oluyor sana bana neler oluyor ) A F E ) Neler oluyor sana bana neler oluyor )
Am E Gittiğin günden beri yüzüm hiç gülmedi F E Doğum günümde bile iyi ki doğdun demedin Am E Ayrıntılara takılmak istemem ama elimde değil F E Şimdi kimbilir kimlerlesin F E Ah be bi tanem nerelerdesin F E Nazlı bebeğim ne alemdesin
TEKRAR A (4) | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 3:02 pm | |
| İlhan Şeşen
Sarılınca sana ( Kapo 1 )
Em F Ne kaldı geriye Em Zaten birsürü boş hatıra F Yaşamak değil ki bu Em Görüntüler var adeta
Am Sana gülüm demiştim ya G O gül soldu. F Hani bu demiştim ya Em O gün sondu.
Am Sarılınca sana
Hem de titreyerek G Sevişince benimle sabahlara dek F Gideceksen eğer, gelirim diyerek Em F Em Bi daha geri gelme
Am Elde ne varsa sende kalsın G Umurumda değil eller alsın F O kadar zararım olsun varsın Em F Em Geri hiç bişey verme F Em Bi daha geri gelme. (2. defa) | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 3:03 pm | |
| Mor ve Ötesi
E5 D#5 Ne habersin ne Türk'sün D5 C#5 C5 G#5 Seni gören yollara dökülsün E5 D#5 Kul oldun, köle oldun D5 C#5 C5 G#5 )x2 Kurşun geçirmez cam oldun
Am D Bütün dünya izler durur G C Afet-i azam bekler durur Am C Em Hedefini al, piyasanı al, her şeyi al
Am D Yandı dertler bitti tasa G C Ben kurbanım bu cambaza Am C Em İki gözüm kadar eminim sen yoksun
E5 D#5 Kul oldun, köle oldun D5 C#5 C5 G#5 Kurşun geçirmez cam oldun E5 D#5 Cin oldun adam çarptın D5 C# C5 G#5 )x2 Cellat oldun kelle uçurdun
Am D Bütün dünya izler durur G C Afet-i azam bekler durur Am C Em Hedefini al, piyasanı al, her şeyi al
Am D Yandı dertler bitti tasa G C Ben kurbanım bu cambaza Am C Em İki gözüm kadar eminim sen yoksun G C Var mısın, yoksun G C Car mısın yoksun Am C Em İki gözüm, eminim, sen yoksun. | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 3:04 pm | |
| Nil Karaibrahimgil
Bb ) Onun aşkı bana extra large bana extra large ) A ) bana extra large ) Bb )2 Kez Giydim ama benim boyum kaç banim kilom kaç ) A ) Daha benim yaşım kaç )
Bb A Çok değil arar o beni arada bir Bb A O benim hayatımın tuzu biberi Dm Bb A Özledim iyi şeyler düşün dedi Dm Bb A Gözlerim bir onun yolunu bekledi
Bb Onun aşkı bana extra large bana extra large A Bana extra large Bb7 Giydim ama benim boyum kaç benim kilom kaç A daha benim yaşım kaç Bb6(no5) A Onun aşkı bana extra large Onun aşkı bana extra large
Bb A Onu çok sevmek söyle neye yarar Bb A Yapıştırırsın o bir daha kırar Dm Bb A Söyledim sana bişey olmaz dedi Dm Bb A Gezindim bulamadım onun gibisini
Bb Onun aşkı bana extra large bana extra large A bana extra large Bb7 Giydim ama benim boyum kaç benim kilom kaç A Daha benim yaşım kaç Bb6(no5) A Onun aşkı bana extra large Onun aşkı bana extra large | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 3:05 pm | |
| Nil karaibrahimgil organize işler bunlar
Am F Olmam olamam dedim Am F İçlerinde duramam dedim Am F G Am F - E Dışlarında kalamam dedim
Am F Uçmam uçamam dedim Am F Kaçmam kaçamam dedim Am F G E Ne clark kent'im ne süpermenim
Am ) Organize işler bunlar ) Am ) Başımıza işler bunlar ) nakarat(x2) F ) Senin benim dinlemez ) (Dm) F Am ) İstanbulu dişler bunlar )
Am F Olmam olamam dedim Am F İçlerinde duramam dedim Am F Am F Dışlarında kalamam dedim
Am F Uçmam uçamam dedim Am F Kaçmam kaçamam dedim Am F E Ne clark kent'im ne süpermenim | |
|
| |
NeŞe Forum Yetkilisi
| Konu: Geri: ŞARKI AKORLARI Perş. Ağus. 16, 2007 3:06 pm | |
| Rafet El Roman
Am Teselli aramak zor gelir C Giden sevgili arkasından F Yürek paramparça bir halde Em Bedenim darmadağın
Am Giderken dökülen gözyaşlarım C F Ne ilk ne son, sadece zamansız yaşandı herşey Em Anladım sana geç kaldı bu ömür
Darmaduman
Dm Bırakıp bir kenara yaşanan herşeyi Em Atıyorum kendimi gecelere Dm Bir başka sevgilide avunurum diye Em Süründü bu gönül elden ele
Am C Ne güz ne güller ister, bu kalp bir senle titrer Em F Yak hadi durma, senin bu küller Am C Ne yazı ne kışı bekler, bu kalp bir seni özler Em F Vur hadi durma, senin bu izler Em Bana sen lazımsın | |
|
| |
| ŞARKI AKORLARI | |
|