Dinar Anadolu Lisesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dinar Anadolu Lisesi

10 FEN/A

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

galeri bölümü ve mezunlar

4 posters
YazarMesaj
ctrk42
Uzman Üye
Uzman Üye
ctrk42

galeri bölümü ve mezunlar Empty
MesajKonu: galeri bölümü ve mezunlar   galeri bölümü ve mezunlar EmptyPtsi Ağus. 20, 2007 7:58 am

ya foto galerisinde yayınlanmasını istediğimiz fotoları belirtmemiz için galeri bölümüne girmemiz gerekiyo ve istekte bulunmamız gerekiyomuş ama ben girdim daha doğrusu girmeye çalıştım ama girmem yasakmış yani girmeme izin yokmuş e nerden yapcam isteği Question
ha birde A.Ö.L nin mezunlarının yayınlanmasına rağmen neden bizim okulun mezunları yayınlanmıyo Question
tüm bunlara bi açıklama getirilirse sevinirim......
-burak-
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
-burak-

MesajKonu: Geri: galeri bölümü ve mezunlar   galeri bölümü ve mezunlar EmptyPtsi Ağus. 20, 2007 8:21 am

walla ben galeriye girebiliyom ve anadolulularının adminlerine (bire ben) henüz sonçlar elime geçmediği için yayınlayamıyoruz ayreten a.ö.l nin sitesinde bu sonuçlar mevcut
https://dinaranadolu.yetkin-forum.com
ctrk42
Uzman Üye
Uzman Üye
ctrk42

MesajKonu: Geri: galeri bölümü ve mezunlar   galeri bölümü ve mezunlar EmptyPtsi Ağus. 20, 2007 9:32 am

ben galeri bölümüne girince şöle bi yazı çıkıo "You are not allowed to view the gallery.Please contact an administrator."
T-E-M-K
ÜST DÜZEY YETKİLİÜST DÜZEY YETKİLİ
T-E-M-K

MesajKonu: Geri: galeri bölümü ve mezunlar   galeri bölümü ve mezunlar EmptyPtsi Ağus. 20, 2007 12:53 pm

Galeri Problemi En kısa zamanda çözülecektir...A.Ö.L Mezunları yerleştirme sonuçları Açıklanmıştı.Bizim okulda kesin bir sonuç yok.Sonuçlar elimize geçtiğinde duyuru yapıcaz...
NeŞe
Forum Yetkilisi
 Forum Yetkilisi
NeŞe

MesajKonu: Geri: galeri bölümü ve mezunlar   galeri bölümü ve mezunlar EmptyPtsi Ağus. 20, 2007 4:11 pm

bizim okulun sonuçları hakkında bi blgi ulaşmadı elimize zaten sonuçları biz değil hocaların yayınlaması gerekio bikaç kişinin var sonuçları

Ekin GÜNGÖR Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi
Seda DEMİRHAN Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi
Fırat KUŞÇULAR Afyon Kocatepe Üniversitesi Matematik Bölümü
Gözde BAŞBUĞ Pamukkale Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği
Hacer TUNCEL Ege Üniversitesi Ziraat
R.Iraz ACAR Ege Üniversitesi Ebelik
Fatih AVDAN Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Rehberlik
kazanmışlar şimdilik bu kadar sitede var zaten a.l. sitesinde

galeri bölümü ve mezunlar
1 sayfadaki 1 sayfası