Dinar Anadolu Lisesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dinar Anadolu Lisesi

10 FEN/A

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ÖSS Birincisi Ceren Hacettepe de

2 posters
YazarMesaj
NeŞe
Forum Yetkilisi
 Forum Yetkilisi
NeŞe

ÖSS Birincisi Ceren Hacettepe de Empty
MesajKonu: ÖSS Birincisi Ceren Hacettepe de   ÖSS Birincisi Ceren Hacettepe de EmptyPerş. Ağus. 16, 2007 3:31 pm

2007 yılı ÖSS birincisi Ceren Durmaz Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp bölümünü seçti. Sadece iki tercih yapan ÖSS şampiyonunun ilk tercihi Hacettepe İngilizce Tıp iken, ikinci tercihi ise Hacettepe Üniversitesi Türkçe Tıp’tı.

Matematik öğretmeni bir baba ve eczacı bir annenin çocuğu olan Ceren Durmaz, ilk tercihinde Hacettepe İngilizce Tıp bölümüne girmeye hak kazandı.

ÖSS birincisi Ceren Durmaz; “Kendi isteğimle tıp okumak istedim, ailem tarafından hiçbir baskı görmedim. Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp bölümü kendi istediğim bir bölümdü. Mantıklı olarak düşününce benim açımdan en iyi tercihin bu olacağına karar verdim. Benim yerimde kim olsa herhalde kendi istediği bölümü seçerdi, o bakımdan şanslıyım.
Hacettepe Üniversitesi’ni ileride akademik kariyer yapmak için seçtim. Çünkü benim düşünceme en uygun Üniversite Hacettepe’ydi. Bence şu an Türkiye’de tıp bölümü açısından en gözde okul, ayrıca ün yapmış hocalarımız, doktorlarımız genellikle Hacettepe Üniversitesi’nden çıkıyor. Hacettepe‘yi seçmeseydim Cerrahpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesini yazacaktım ama İstanbul’un yaşam şartları ve bir metropol olmasından dolayı Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini seçtim. Mühendislik okumak isteseydim ODTÜ(Orta Doğu Teknik Üniversitesi)‘yü seçerdim. Mühendislik alanında başarılı eğitim verdiklerine inanıyorum.
İnşallah bende ileride Ödemiş’e başarılı bir doktor olarak dönmek istiyorum, kafamda böyle bir düşünce var. İnsanın memleketindeki insanlara hizmet vermesi apayrı bir duygu. Tabii ki her şeyi zaman gösterecek. Şimdiden kesin Ödemiş’e döneceğim diye iddialı konuşmak istemiyorum’’dedi.

ÖSS birincisi Ceren Durmaz’ın babası Ali Durmaz ise kızının başarı sevincini şöyle paylaştı ‘’Kızımın ÖSS’de birinci olup, Hacettepe Üniversitesi’ne girmesine tabi ki çok sevindim. Bu başarı ve sevincimize bizimle beraber ortak olan, Ceren’i kendi çocukları gibi bağrına basan ve bu başarıyla gururlanan Ödemiş halkına çok teşekkür ediyorum.Ayrıca ben bir eğitimci olarak Türkiye birincilerinin sadece büyük okullardan, özel okul ve kolejlerden çıkacağına inanmıyorum. Ceren bunu herkese gösterdi. Düzenli, planlı ve programlı şekilde çalışıldığı halde her yerden Türkiye birincilerinin çıkabileceğine inanıyorum. İnşallah bu başarıların devamı gelir.
Ödemiş’in çıtasını yükselttik bunu düşürmemek içinde elimizden gelenleri yapacağız’’

ÖSS BİRİNCİSİ BİLE HACETTEPE TIPA GİDİO BNDE GDERİM İNŞALLAH
ctrk42
Uzman Üye
Uzman Üye
ctrk42

MesajKonu: Geri: ÖSS Birincisi Ceren Hacettepe de   ÖSS Birincisi Ceren Hacettepe de EmptyCuma Ağus. 17, 2007 9:03 am

inşallah neşe inşallah
NeŞe
Forum Yetkilisi
 Forum Yetkilisi
NeŞe

MesajKonu: Geri: ÖSS Birincisi Ceren Hacettepe de   ÖSS Birincisi Ceren Hacettepe de EmptyCuma Ağus. 17, 2007 12:23 pm

inşallah

ÖSS Birincisi Ceren Hacettepe de
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» hacettepe